[ФОТО]: Старец паднат на улица – само еден човек застана и го спаси

Прочитај за: < 1 минута

Старец во Скопје паднал на улица и според кажувањето на оние кои ги виделе никој не застанал да му помогне. По некое време лежење на тротоар маж со автомобил застал да провери што е со човекот. Му помогнал да стане и го однел дома.

Извор: www.dosie.mk

SHARE