Миленко: Илија Димовски ДО КАДЕ СТЕ СО РУШЕЊЕВО?!

миленко неделковски, илија димовски, дивоградба мавровка
Прочитај за: < 1 минута

Ико, а наместо “мангупиве” што се избламираа дека ќе ја рушат дивоградбата, да земете заедно да ди ја гушнете?! Онака, здушно.

Ико, дај бе денес некој статус за “мангупиве”. Оти многу се ложиш на нив.
Плус, ги снема и НЕСЕРИ Селмани, Томислав Кежаровски и Наташа Стојановска!!!! И они демек ќе помагале во рушењево што ќе го правеа “мангупиве” на Илија Димовски.
Да резимирам: ДО КАДЕ СТЕ СО РУШЕЊЕВО?!

Ико, што стана со “мангупиве”?!
Или само на тастатура?! Како ти кога бегаше за да гласаш на референдумот?!

SHARE