Каракамишева: Конечно Заев призна дека проекциите за буџетот им биле БУНАР

тања каракамишева, зоран заев, каракамишева заев
Прочитај за: < 1 минута

Конечно Заев призна дека проекциите за буџетот им биле БУНАР, призна дека целата буџетска стратегија немала worst case scenario, нешто што секоја нормална влада го има и мора да го предвиди.

Ама кога се игра коцкарски, со сите ќецови IN, државата и народот имаат само штета!

БЕДНИ КОЦКАРИШТА!!!

SHARE