Заев со Трамп и Столтенберг: Македонската иднина е гарантирана со вакви сојузници!

Прочитај за: < 1 минута

Македонската иднина е гарантирана со вакви сојузници.

Безбедни, сигурни и стабилни учествуваме во сите глобални и демократски процеси кои светот го движат напред. Северна Македонија е 30-та земја членка на НАТО, тоа носи просперитет и сигурна иднина за сите наши граѓани, за сите наши деца.

SHARE