Свирежи за Мицкоски на вечерашниот протест

Прочитај за: < 1 минута

Дел од присутните на вечерашниот протест во организација на ВМРО-ДПМНЕ, го исвиркаа лидерот Христијан Мицкоски.

Кога тој излезе на импорвизираната бина, и им посака добро вечер на присутните, започнаа да се слушаат свирежи. Свирежите траеја и кога тој го почна говорот.

Дел од пристуните пак, го поздравија Мицкоски со скандирање на неговото име.

Извор: Фокус

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE