Tасевски: Русите повеќе од вас знаат кој и чиј е Гоце

Прочитај за: < 1 минута

Сашо Тасевски на фејсбук ја истакна изјавата на риската амбасада дека Гоце Делчев е македонски револуционер.

– “За разлика од вашите европски пријатели, руската амбасада е недвосмислена: Гоце Делчев е извонреден македонски револуционер!!!

Да живее Русија! Да живее Путин!

Море путки едни, Русите повеќе од вас знаат кој и чиј е Гоце.”


- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE