Голема полициска акција на неколку локации во Скопје меѓу кои и Грчец

Прочитај за: < 1 минута

Голема полициска акција се случува на неколку локации во Скопје, меѓу кои и во селото Грчец во близина на Сарај, потврдија за НОВА од МВР. Од полицијата не откриваат детали за што се работи, кого апсат и која е целта на акцијата.

Граѓани известуваат дека во Грчец има десетици полициски возила со специјални единици од МВР. Таму најверојатно акцијата веќе е при крај или е завршена. Другите локации во Скопје не се откриваат.

Во интерес на акцијата детали не се соопштуваат. Од МВР најавија дека со повеќе детали ќе излезат во текот на денот.

SHARE