Што се поседува Орце Камчев во Русија и во Бугарија!?

орце камчев, бугарија, русија
Прочитај за: < 1 минута

Познатиот бизнисмен може полека го „напушта“ бизнисот во Македонија, но тоа не значи дека тој завршил со инвестициите во другите странски земји.

Камчев истовремено има фирми, директно или индиректно поврзани со него, во Бугарија и во Русија.

Според документите од бугарскиот Централен регистар, една фирма фигурира само на негово име, но истата таа компанија е содружник со други фирми, па оттука се доаѓа до името на Дејан Пелистерка, син на Цветан Панделески осомничен заедно со Камчев во случајот „Империја“

Повеќе >> Фокус

– Следи Македонски Весник за повеќе содржини –

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE