[Видео] Новата химна за Вардар доби видео запис

Прочитај за: < 1 минута

Пред околу еден месец на социјалната мрежа Фејсбук две девојки објавија видео каде пејат песна за Вардар. Сега истата таа песна доби видео запис и продолжение на текстот.

SHARE