Супермаркет во Данска со брилијантен ценовен трик да спречи прекумерно купување средство за дезинфекција на раце

supermarket danska sanitizer
Прочитај за: 2 минути

Супермаркетот „Ротуден“ сметаат дека се најубавиот супермаркет во Данска и се опишуваат како ексклузивен маркет со почит кон секојдневниот живот на луѓето. Очигледно, поседуваат и хумани вредности да се грижат не само за продажба колку што е можно повеќе, туку и за добивање на производот на што е можно повеќе луѓе.

Во маркетот се продава едно шише за €5.50, додека две шишиња чинат €134.00
SHARE