Османи: ДУИ не едел од проблемот, затоа не бевме на лидерската

Вицепремиерот за евроинтеграции, вели дека ДУИ немало потреба да учествува на неуспешната лидерската средба за продолжување на судбината на СЈО затоа што владиниот коалиционен партнер „не бил дел од проблемот“.

Не бевме присутни на состанокот затоа што цениме дека не сме дел од проблемот, рече Бујар Османи.

SHARE