(ВИДЕО) „Крал“ – нов летен хит и атрактивен спот на Виктор Апостоловски

kadance
Танцов клуб KaDance - Крал
Прочитај за: < 1 минута
Целиот спот можете да го погледнете овде:

Дали ви се допаѓа песната и спотот? Коментар на нашата фејсбук страна Македонски Весник!