Героски со кривична пријава до Тричковски

Прочитај за: < 1 минута

Поради ФБ статусот во кој Бранко Тричковски повика да бидам обесен, пренесен и од страна на еден наш портал, денеска во Основното јавно обвинителство Скопје поднесов кривична пријава, за сторено кривично дело Загрозување на сигурноста според член 144 став 1 в.в. став 4 од Кривичниот законик на РМ. Очекувам ОЈО да постапи според законот.

SHARE