[Видео] Жестока војна помеѓу Саше Политико и Христијан Мицкоски во белата палата на ВМРО-ДПМНЕ

Прочитај за: < 1 минута

Саше Политико до Мицковски: Вашата биографија не ветува многу, сте биле шеф на партиската кадровска комисија а кадровскиот раскош на минатата власт е добро познат, пола се на суд а пола се избегани од земјава, сте биле шеф на ЕЛЕМ кој во ваше време заговараше парк со мајмуни и фазани од 15 милиона евра, сте биле шеф на изборни штабови а знаеме како ВМРО победуваше на избори.

SHARE