Зоран Буревесник: Нашата соработка со Орце Камчев вкупно тежеше 14,160 евра

зоран божиновски, буревесник, орце камчев, божиновски камчев соработка
Прочитај за: < 1 минута

Есента 2009, на крај на септември, Орцо Камчев молеше преку мои блиски пријатели да сме се виделе да сме се договореле. Одбив такви осумина блиски, ама деветтиот го погоди, не можев да одбијам средба во шест очи! На маса на најгорниот кат на Стоне Бриџ се видовме тројцата, ама Орце ништо не понуди а мојата идеја не му се допадна. Состанокот заврши без успех, па се разделивме со договор некој месец подоцна да се видиме уште еднаш и да се обидеме да најдеме Модус!

SHARE