Зоран Витанов одржа лекција на Владата и нивната економска и кадрова политика

Зоран Витанов, македонци
Прочитај за: < 1 минута

Зоран Витанов, поранешен пратеник, денес успешен претприемач, одржа час по економија на владините функционери и упати јасна порака од кои причини нема економска перспектива со досегашните економски мерки и функционери.

Особено се осврна на странските директни инвестиции, нивниот импакт од нивно доаѓање па до денес и зошто платите на повеќето вработени сеуште под нивото на просекот во Македонија.

Погледнете го целото интервју и нема да зажалите:

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE