Брилијантен! Зоран Витанов држи лекции по економија и претпримништво на Владата

zoran vitanov
Прочитај за: < 1 минута

Поранешниот пратеник, а денес успешен претприемач, Зоран Витанов, одржа лекции на актуелната власт за водење на економија и финансии.

Жестоко го критикуваше пописот и корупцијата на оваа Влада, но и претходните влади.