Зоран Божиновски: Вилма е организатор на бегството

русковска
Прочитај за: < 1 минута
Мијалков беше на слобода и избега во договор со Вилма Рускоска!!!
Повеќекратно напишав дека во “бомбите” на Зоран Заев , дваесетина се однесуваат на разговори помеѓу Сашо Мијалков Посерко и Вилма Рускоска, во кои се слуша како договараат во предмети кои ги застапува колку години затвор да побара за обвинетите. Тоа е случај со “Детонатор” и тоа е случај со “Чочоровска” од оние поголемите. Мијалков нарачува, Вилма спроведува…

Линк на постот

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE