Златев: Среќен сум што Македонија во овој момент не доби датум

Прочитај за: < 1 минута

Затоа што верувам во идеата за обединета христијанска Европа, среќен сум Македонија во овој момент не доби датум.
Политичките компромиси не се и не смеат да бидат единствен услов за зачленување во ЕУ! Нашата земја мора да исполни многу други стандарди за да биде дел од ова семејство.
Доколку почнеме процес вакви, никакви, со корупција и картел на власт – ќе и наштетиме и на ЕУ и себеси!

SHARE