Благој Механџиски ЗЕГИН: Зоран Заев е добар Премиер, но во лошо друштво со лоши советници

Прочитај за: < 1 минута

Во интервјуто за интернет порталот ИРЛ, сопственикот на ланец аптеки „ЗЕГИН“, Благој Механџиски-ЗЕГИН, на прашање од новинарката, „Како ги отценувате политиките на Зоран Заев? тој вели:

„Зоран Заев како Премиер многу ветува. Јас не сум политичар, но на Зоран Заев како и на другите му ги определуваат пријателите неговите советници. Тоа е недозволиво, тоа е негов проблем. Со други зборови има добри намери, но е во лошо друштво или кажано со народни зборови „ским си таков си“.“

Погледнете го целото интервју подолу:

SHARE