Законите што не ги потпиша Иванов денеска повторно пред пратениците

Прочитај за: < 1 минута

Македонското собрание денеска ќе расправа за дел од законите што не ги потпиша претседателот на државата. На дневен ред ќе се најдат и Законот за изменување на Законот за Владата на Република Македонија, како Законот за изменување и дополнување на Изборниот законик.
alsat-m.mk

SHARE