Видео: Дали е ова директна навреда од Заев кон Силјановска??

Заев
Прочитај за: < 1 минута

Не може и не бива земјава да избере претседател што не си го познава народот. Почитувани граѓани, вие добро знаете каде одите, цврсто одлучни за НАТО и Европската Унија.

 

SHARE