Заев: Јас сум ВМРО, а револуционерите повторно ќе се втурнат во грбот

Прочитај за: < 1 минута

На вчерашната граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“ во Гевгелија, лидерот на СДСМ Зоран Заев меѓудругото изјави дека тој бил ВМРО.

ВМРО, јас сум ВМРО сега да можат да станат од гроб Леонид Јанков и Сава Михајлов револуционерите гевегелиски и македонски повторно ќе се втурнат во грбот, изјави Заев.

SHARE