СТРАШНО: Објавено видео како РОСУ ги рушеа барикадите на Србите кај Зубин Поток

Прочитај за: < 1 минута

Објавени се видеа од рушењето на барикадите кои Србите ги поставиле за време на инцидентите кои утринава се случија кај Зубин Поток. Се гледа како оклопно возило се забива во поставените барикади.

SHARE