[Видео] Тајни операции на Ватикан и Опус Деи во Македонија!?

Прочитај за: < 1 минута

Во Центар со Васко Ефтов: Тајни операции на Ватикан и Опус Деи во Македонија!?

Ватикан е најмоќна корпорација во светот повеќе од 1700 години. Стратегијата на Ватикан е секогаш долгорочна и тие делуваат и планираат за наредните сто години. Македонија е дел од нивните планови. Таа стратегија на крајот треба за заврши со покатоличување на Русија.

SHARE