Ване Цветанов: Јавна благодарност до д-р Сашко Николов и до тимот во клиниката Жан Митрев

Прочитај за: < 1 минута

Статус на Ване Цветанов:

Јавна благодарност до Доктор Sasko Nikolov, како и до неговиот тим од Кардиологија Штип.

Со највисок степен на професионалност навреме беа откриени пореметувања на крвните садови кои за среќа, преку модерната медицина ќе се решаваат преку лекарска терапија.

Неизмерна Благодарност до мојот и нашиот херој Доктор Сашко Николов и до тимот во клиниката Жан Митрев каде што бев препратен навреме и успешно беа направени најдетални испитувања и дадена терапија со препораки…

Од денес сум на работа и продолжувам со извршување на редовните работни обврски.

Благодарност до сите Вас драги пријатели за подршката која што ми ја пруживте а ми значеше во неизвесниот и тежок период.

Јавна благодарност и до нашиот Премиер, а мој пријател, Зоран Заев кој цело време беше во комуникација со мене за време на целиот овој период, со висок степен на подршка и подготвеност за секаков вид на помош доколку биде потребна.

Ви благодарам од срце на сите Вас!
Со почит,
Ване Цветанов


SHARE