Цветанов до Ахмети: Прво среди си ги забите, остави ја ДУИ на некој почист, па после 4 години барај тоа што мислиш

ване цветанов, али ахмети
Прочитај за: < 1 минута

Фејсбук објава на Ване Цветанов:

ЗАКЛУЧОК НА ДЕНОТ:
Денес му правевме мала психоанализа на Ахмети и заклучивме дека покрај сите негови медицински дијагнози, мора да обрати внимание и на личниот изглед, па одовде го донесовме следниот ЗАКЛУЧОК:

За да може да бара Премиер, потребни се елементарни култура и хигиена.
Али нека си ги среди прво забите, нека ја остави ДУИ на некој почист, па после 4 години нека бара што мисли.
До тогаш нека не ги малтертира граѓаните за неговите лични хирови и нека одмара…

SHARE