Трајановски до Шилегов: Ти купи 33 автобуси, а јас 320 за само три години!

шилегов, трајановски, автобуси
Прочитај за: < 1 минута

Поранешниот скопски градоначалник Коце Трајановски објави статус на Фејсбук преку кој му се потсмева на актуелниот градоначалник Петре Шилегов во врска со купените градски автобуси.

Тој вели дека на Шилегов ќе му бидат потребни 10 мандати за да го замени возниот парк на ЈСП.

„Петре купил 33 автобуси. Во првите три години од мојот прв мандат набавивме 320 автобуси. Значи на Петре ќе му им требаат 10 мандати да го замени возниот парк на ЈСП“, напиша Трајановски.

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE