Тасевски: Знам она Светиот дух ко ќе слезе на сребрено лажиче дека ги убива сите вируси, ама ковидов е атеистичка педерчина

Прочитај за: < 1 минута

Мислам дека не треба да сркате од едно лажиче сите топтан.

Знам она Светиот дух ко ќе слезе на сребрено лажиче дека ги убива сите вируси, ама ковидов е атеистичка педерчина. Не му чуе за Светиот дух.

Башка многу попови и владици умреа од ковид во библискиов регион.

Тоа малку ми прави шубе за групното лапање на една лажичка.

Нив Светиот дух ко не ги спаси, како нас останатите ќе не спаси.

Што знае ковидон што е веронаука. Говедо.

Или пак, пред попот да ви го тутне лажичето во уста, испрскајте го со алкохол. Ама па така, да не го налутите Светиот дух. Не знам што е најдобро.


SHARE