Мисини: Заев не паѓај така лесно на бандитските финти, биди дијамант, не јаглен!

dijamant jaglen
Прочитај за: < 1 минута

По повод јавните обвинувања и барања на опозицијата за разрешување на Директорката на Националната агенција за Европски образовни програми, се одважи да се јави Суад Мисини, долгогодишен аналитичар и претприемач:

Суад Мисини на својот Фејсбук профил напиша:

Odaaaaaaaaamna ne sum mu se obratil na Zoran Zaev… taka vetiv.Ajde, kuso da napravam mal isklučok.Vidi, vo…

Publiée par Suad Missini sur Dimanche 18 octobre 2020

SHARE