Саше Политико во негов стил, со директно прашање до Силјановска, таа веднаш му одговори

Прочитај за: < 1 минута

Саше Политико во негов стил, со директно прашање до Силјановска, таа веднаш му одговори.

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE