[Видео] Сандуловиќ тврди: Груевски е уапсен веќе 2 месеци, но Заев нема храброст да побара да се испорача…

Прочитај за: < 1 минута

Видео со претседателот на Републиканската странка на Србија Никола Сандуловиќ, кој тврди дека поранрешниот премиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски веќе 2 месеца во Унгарија е уапсен, а преммиерот Зоран Заев немал храборост да бара да се испорача на Македонија.

За претседалот на Србија Александар Вучиќ тврди дека е наркоман, дека сериозно е болен, но исто така тврди дека Александар Вучиќ има сида, а дека Никола Сандуловиќ знае кој го заразил.

Колку е вистина останува вие да процените, но вреди внимателно да се погледне.