РФМ со донација од 307.500 денари за Тони Шопов за лекување во странство

Тони Шопов
Прочитај за: < 1 минута

Управниот одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе одлука да донира финансиски средства во висина од 307.500,00 денари, за лицето Тони Шопов за лекување во странство.

Тони Шопов е истакнат спортски работник од Велес, некогашен репрезентативец со особен придонес за ракометот.

Упатуваме искрени желби за брзо закрепнување.

Ракометна Федерација на Македонија.


– Следи Македонски Весник за повеќе содржини –

SHARE