Кој што ќе купи постар автомобил, ќе плаќа поголем данок

Прочитај за: < 1 минута

После нова година кој ќе увезе постар автомобил со пониски еколошки стандарди ќе плаќа поголем данок. Законот за данок на моторни возила влезе во собрание и треба да го помине собранискиот филтер докрајот на годинава.

SHARE