Стево Пендаровски со остра реакција за веста дека по ТВ дебатата ја промашил колата и влегол во автомобилот на Силјановска!

стево пендаровски
Прочитај за: < 1 минута

Стево Пендаровски со остра реакција за веста дека по ТВ дебатата ја промашил колата и влегол во автомобилот на Силјановска!

Линкови од лажната вест:

Курир.mk

Република.мк

SHARE