Пандов: Какви бедници сте вие – Македонија ја направивте „Долина на волците“, а протестиравте за издадени пасоши на Македонците од Пустец

Прочитај за: < 1 минута

Какви бедници сте вие, пишува денеска Александар Пандов во својата објава на Фејсбук.

– Заев, „Долина на волците“ ја направивте Македонија со Оливер. Нема мафијаш во регионов на кого не сте му дале македонски пасош. Мафијашко гнездо ни ја направивте државата. А пред неколку години протестиравте поради тоа што им беа издавани пасоши на наншинците од Пустец. Какви бедници сте вие, објавува Пандов.


- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE