[Видео] Пациент на инфективното одделение во Штип: Да убијам човек за шише вода?

Прочитај за: < 1 минута

Новинарот Фуркан Салиу, денеска директно со видео снимка од инфективното одделение во Клиничката болница Штип.

Како што се гледа и на самото видео, ситуацијата во Штипското инфективно одделение е загрижувачка, пациентите се жалат дека не добиваат доволно нега, ни шише со вода.

Што и како се случува во инфективното одделение во Штип во продолжение во видеото.

Извор: Фуркан Салиу

– Следи Македонски Весник за повеќе содржини –

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE