Нови 14 дена вонредна состојба

8 dena vonredna sostojba
Прочитај за: < 1 минута

Претседателот Стево Пендаровски денеска одреди нови 14 дена вонредна состојба.

– Имајќи го предвид најновиот тек на настаните, во текот на денот ќе донесам одлука за нови 14 денови вонредна состојба за да овозможам на владата да се справи со состојбата и нема никаква врска со изборниот процес и датумот за избори – рече Пендаровски.

SHARE