Николоски постави прашања за кои од Владата сеуште молчат

александар николоски
Прочитај за: < 1 минута

Во Собранието на Р.Македонија на дневен ред се пратенички прашања, Александар Николоски постави три прашања:

1. По која методологија општинските организации на СДСМ ќе ги одбираат попишувачите? Дали има втора земја на ЕУ во која што кога се врши попис општинските организации на владејачката партија ги објавуваат тие огласи?

2. Каде бил бегалецот од правдата ако не ја напуштил државата, зошто нема претрес таму каде што престојувал?

3. Дали ќе ги сопрат насилниците кои се еден вид платена војска на бегалецот од правдата и тепаат луѓе низ Скопје?

На сите три прашања НЕМАШЕ прецизни одговори, бегаат од одговори и манипулираат.

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE