Груевски од Будимпешта не запира со напади, овој пат за неработењето и неодговорноста на СДСМ

Никола Груевски
Прочитај за: < 1 минута

Со вакво неработење, неодговорност и нерационално однесување подобро им е да молчат. И да се надеваат на онаа древна мудрост на кралот Соломон според која дури и будалите ги сметаат за мудри кога молчат.

SHARE