Најново: Остануваат попустите од 3 денари за литар на сите бензински на „Макоил“

макоил
Прочитај за: 2 минути

1️⃣Цената на бензинот сега е 57.50 денари за литар додека дизелот се продава за 50.00 денари за литар. 2️⃣За плинот обезбедивме попуст од 1,5 денари и тој на нашите бензински се продава по цена од 28.50 денари. 3️⃣Повелете на бензинските „Макоил“ искористете ги попустите кои важат на територијата на целата држава и посетете ги нашите маркети кои се богато снабдени со сите намирници и опрема кои можат да ви бидат потребни за време на патувањето но и за вашиот дом.🏎🧰

SHARE