[Видео] Миленко: Си мислам, да се кандидирам некако, па у Парламент на говорница пердуви ќе летаат

Прочитај за: < 1 минута

Си мислам, да се кандидирам некако (ќе најдам начин некој да ме кандидира), па у Парламент вака на говорница ПЕРДУВИ ЌЕ ЛЕТААТ, да им ибам тоа мамата пратеничка корумпирана?!

SHARE