Миленко: Болниот од Пешта, пак се јави – нека му каже некој дека имаше 12год да го затвори Цаноски

миленко неделковски, никола груевски
Прочитај за: < 1 минута

Болниот од Пешта, пак се јави!!! Пак, бе!
Де кажете му, потсетете го, дека имаше 12 години да го процесуира и затвори Фиат. Исто имаше 12 години и за Др. Пановски, Хари, Штерјо, Свето, Доне, Хаџимишев и сите други на чии огради на Водно се бесеше Влатче со коса во репче.
А “успеа” само ситната патаринска боранија преку “Змиско око” да ја “среди”!!!
Големите капиталци на големо се учипија и на велико преживеаја.
Сега ова му доаѓа после-ебење-каење, или после-свадба-тапани!!!
Сега од Пешта, или од Будим, давање ум е навреда.
Остави дечко, некои други дечки да го средат она за што ти си немал мадиња.

SHARE