Трендот на најниски цени на горивата продолжува во „Макоил“!

макоил цени
Прочитај за: < 1 минута

Бензиските станици „Макоил“ го продолжуваат трендот со најниски цени на горивата од сите останати бензиски станици.

Повеќе информации од „Макоил“:

“Повторно цените на нашите бензински пумпи се пониски за 3 денари по литар од сите други во државава.

– Дизелот во „Макоил“ чини 48.00 денри за литар.

– Бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 чини 57.00 денари

– Плинот е 27.00 денари.

Намалувањата се по 3 денари по литар за дизелот и бензинот додека за плинот намалувањето е 1, 5 денари.

Од полноќ, според Регулаторната комисија на другите бензински малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 и на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V), се зголемија за 1,50 денар/литар, во однос на малопродажните цени утврдени со одлуката од 09.11.2020 година и со тоа малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 60,00ден/лит, малопродажната цена на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) изнесува 51,00 ден/лит. (На „Макоил“ се намалени за 3 денари)

Повелете на нашите бензински, наполнете го резервоарот и заштедете!

Ве очекуваме,
Ваш, МАКОИЛ

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE