Георгиевски: Денес патриотсккиот Курир им приреди на македонистите посебен подарок

ljubco kongres
Прочитај за: < 1 минута

Статус на Љубчо Георгиевски:

Денес патриотсккиот Курир им приреди на македонистите посебен подарок. На насловната страна на врвот со посебна сликичка ги информира дека починала славната југословенска фолк звезда Мирослав Радовановиќ.И во прилог ги потсетува за неговиот најголем хит.На сите македонски патриоти кои се хранат од Курир навистина топло им го препрачувам да се порадуват на песната.Патем јас за тој пеач и неговиот хит прв пат слушам….Ама браво како го најдовте!

SHARE