Поднесена кривична пријава до ОЈО против Заев, Димитров и други…

Прочитај за: < 1 минута

Олгица Н. Трајковска денеска поднесе кривична пријава до Обвинителството против претседателот на СДСМ, Зоран Заев и министерот за надворешни работи Никола Димитров.

Драги мои,
Денеска поднесов Кривична пријава до ОЈО против Заев, Димитров и други… за кривично дело од чл.160 од КЗМ, затоа што со ИЗМАМА влијаеја на СЛОБОДНАТА волја на гласачите – КАКО да гласаат на ПИ 2016., свесно лажејќи за Името, Идентитетот, Уставот, Реформи, Смилковско, Младенов, Плати, Гаранцијата и др….

SHARE