Нова книга на Никола Груевски – Искуства за иднината!

груевски
Прочитај за: < 1 минута

Мојата нова книга, излегува од печат преку издавачката куќа Ѓурѓа.
Од утре, среда, 8-ми мај на саемот на книгата, а од петок и во тврдиот повез. Во септември и англиска верзија.