Каракамишева: Идентитетот бетон! СРАМ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ!

Прочитај за: < 1 минута

Статус на Тања Каракамишева:

Со договорот сме МАКЕДОНЦИ?

Ова е во апликација за работа на официјален сајт на НАТО.

Идентитетот бетон!

СРАМ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ!

ОВА НЕ СЕ ГЛЕДА!!!

SHARE