Каракамишева: Посебен поздрав до хејтерите од СДС и до Бујар Османи, честитка од претседателот на Албанија

Прочитај за: < 1 минута

Посебен поздрав до хејтерите од СДС и до Бујар Османи.

Честитка од претседателот на Албанија, г-динот Илир Мета испратена ЛИЧНО до проф. Тања Каракамишева-Јовановска за среќна нова 2020 г.

Луѓето се почитувани кога НЕ ВИТКААТ КИЧМА, туку кога се принципиелни, достоинствени и чесни.

ЛЕКЦИЈА ШТО МОРА САМИ ДА СИ ЈА НАУЧИТЕ!

SHARE