Каракамишева: Заради ова “наше” “ваше” следното политичко изгрејсонце мора да биде со европскиот концепт МАКЕДОНСКА НАЦИЈА!

Прочитај за: < 1 минута

Статус на Тања Каракамишева:

Заради ова “наше” “ваше” следното политичко изгрејсонце мора да биде со европскиот концепт МАКЕДОНСКА НАЦИЈА!

Сите ќе бидеме дел од Македонската нација!

Стоп за бескрајните политички злоупотреби на поделбите!

Нема веќе наши-ваши-ние-вие.

ДОАЃА ВРЕМЕТО “ЗА” МАКЕДОНСКА НАЦИЈА!

SHARE